Privatumas

Ši privatumo politika apibrėžia VšĮ Urbanistinio Šokio Teatro „Low Air“ (Įm. kodas 302888894, Kaukysos g. 18-608, LT-11342 Vilnius) naudojamą privatumo politiką bei sąlygas, kaip kaupiami ir naudojami Jūsų asmens duomenys.

“Low Air” užtikrina, kad asmens duomenys tvarkomi teisėtu, sąžiningu ir skaidriu būdu, renkami nustatytais ir aiškiai apibrėžtais tikslais bei toliau nėra tvarkomi su tais tikslais nesuderinamu būdu.

Svarbu, kad atidžiai perskaitytumėte šią privatumo politiką, nes kiekvieną kartą lankydamiesi mūsų interneto svetainėje, sutinkate su čia aprašytomis sąlygomis. Jei nesutinkate su šiomis sąlygomis, prašome svetainėje nesilankyti, nesinaudoti jos turiniu ir mūsų paslaugomis.

Asmenys, kurie yra jaunesni negu 16 metų, negali teikti jokių asmens duomenų. Jei esate asmuo, kuris yra jaunesnis negu 16 metų, prieš pateikdami asmeninę informaciją turite gauti savo tėvų arba kitų teisėtų globėjų sutikimą.

KAIP IR KOKIUS DUOMENIS RENKAME

Vieni duomenys renkami automatiškai, kai lankotės mūsų svetainėje (slapukų ir panašių technologijų pagalba), kiti – Jums pateikiant asmeninius duomenis tiesiogiai, kai perkate mūsų paslaugas, registruojatės bei dalyvaujate mūsų renginiuose ar siunčiate mums užklausas. Paslaugų pirkimo ir dalyvavimo veikloje tikslu, sąskaitų išrašymo tikslu, duomenų analizės tikslais tvarkome šiuos Jūsų asmens duomenis: vardą, pavardę, telefono numerį, elektroninio pašto adresą, pamokų apsilankymų statistiką, įsigytus abonementus, adresą (sąskaitoms išrašyti), banko sąskaitos ir kortelės numerį (mokėjimui už paslaugas), IP adresą, informaciją apie svetainės apsilankymus, statistinius bei analitinius srautų duomenis.

KODĖL RENKAME DUOMENIS

Mes tvarkome Jūsų asmens duomenis šiais tikslais:

  • siekdami teikti Jums mūsų paslaugas (užsakymų ir užklausų vykdymą, dalyvavimą pamokose ir renginiuose);
  • suteikdami galimybę naudotis svetainės informacinėmis funkcijomis;
  • siekdami užtikrinti svetainės funkcionalumą bei optimizavimą;
  • siekdami sekti ir gerinti mūsų svetainės bei socialinių tinklų paskyrų veikimą;
  • siekdami formuoti ir parinkti Jums tinkamą reklamą.

DUOMENŲ SAUGOJIMAS

Asmens duomenis mes saugome ne ilgiau, negu to reikalauja duomenų tvarkymo tikslai ar numato teisės aktai, jeigu juose yra nustatytas ilgesnis duomenų saugojimo terminas:

  • asmens duomenys kokybiško paslaugų teikimo, duomenų analizės tikslais saugomi 3 (trejus) metus nuo paskutinio apsilankymo dienos;
  • tiesioginės rinkodaros tikslu gauti duomenys saugomi 3 (trejus) metus nuo paskutinio apsilankymo dienos;
  • klientų užklausų administravimo tikslu asmens duomenys saugomi 1 (vienus) metus nuo asmens duomenų gavimo dienos;
  • sąskaitų išrašymo asmens duomenys saugomi pagal teisės aktų reikalavimus, taikomus buhalterinei apskaitai.

DUOMENŲ ATSKLEIDIMAS

Įsipareigojame neatskleisti tvarkomų asmens duomenų tretiesiems asmenims, išskyrus šiuos atvejus:

  • jei turime Jūsų sutikimą asmens duomenų atskleidimui;
  • kai toks atskleidimas yra būtinas duomenų tvarkytojams, teikiantiems buhalterines, interneto sistemų aptarnavimo, mokėjimo ir kitas paslaugas;
  • kai toks atskleidimas yra būtinas vykdant teisės aktų numatytas prievoles.

IŠORINĖS NUORODOS

Mūsų svetainėje gali būti pateikta nuorodų į išorines svetaines. Tos svetainės ir per jas pasiekiamos paslaugos turi savo atskirą privatumo politiką ir mes neprisiimame atsakomybės ar įsipareigojimų tose svetainėse renkamus asmens duomenis. Peržiūrėkite kitų svetainių politikas prieš pateikdami asmens duomenis ar naudodamiesi bet kokiomis jų paslaugomis.

JŪSŲ TEISĖS

Jūs turite teisę:

  • susipažinti su apie Jus surinktais asmens duomenimis;
  • reikalauti, jog būtų ištaisyti su Jumis susiję asmens duomenys;
  • reikalauti ištrinti duomenis;
  • apriboti asmens duomenų tvarkymą;
  • į duomenų perkeliamumą;
  • nesutikti su asmens duomenų tvarkymu;
  • pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (A. Juozapavičiaus g. 6, LT-09310 Vilnius, tel. (8 5) 271 2804, el. p. ada@ada.lt).

SLAPUKAI

Slapukai (angl. Cookies) – maži tekstiniai dokumentai, turintys unikalų identifikacijos numerį, kuris yra perduodamas iš interneto tinklalapio į lankytojo kompiuterį ar kitą įrenginį, kad tinklalapio administratoriai galėtų atskirti lankytojų kompiuterį ir matyti jų veiklą internete.

Unikalus numeris identifikuoja Jūsų naršyklę kiekvieną kartą Jums apsilankius tinklalapyje. Slapukai neleidžia interneto tinklalapiams įsiminti jokios asmeninės Jūsų informacijos (tokios kaip vardas ar adresas). Slapukų visada galima atsisakyti ar juos net išjungti, tačiau tuomet gali neveikti kai kurios puslapio funkcijos.

Naudojant slapukus tinklalapyje atsimenama informacija apie apsilankymą, kad kitas apsilankymas būtų paprastesnis, o pati svetainė – naudingesnė. Slapukai naudojami įvairiais tikslais, pvz., atsiminti vartotojo saugios paieškos nuostatas, rodyti aktualesnius skelbimus, suskaičiuoti, kiek lankytojų apsilanko tinklalapyje, padėti prisiregistruoti naudoti paslaugas ir apsaugoti vartotojo duomenis.

Svetainėje gali būti naudojami tokie slapukai:

  • būtinieji techniniai slapukai – būtini svetainės veikimui;
  • funkciniai slapukai – nors ir nėra būtini svetainės veikimui, tačiau žymiai pagerina jos veikimą, kokybę ir vartotojų patirtį;
  • statistiniai slapukai – naudojami svetainės lankytojų statistinei analizei parengti;
  • tiksliniai arba reklaminiai slapukai – naudojami siekiant parodyti pasiūlymus ar kitą informaciją, kuri galėtų Jus sudominti.

Jūs galite bet kuriuo metu atšaukti mums duotą leidimą naudoti slapukus. Tai padaryti galite pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus taip, jog ji nepriimtų slapukų. Kaip tai padaryti, priklauso nuo Jūsų naudojamos operacinės sistemos ir interneto naršyklės. Išsamią informaciją apie slapukus, jų naudojimą, atsisakymo galimybes rasite adresu AllAboutCookies.org arba google.com/privacy_ads.

Išjungus būtinuosius slapukus, gali sulėtėti naršymo internete sparta, būti apribotas tam tikrų svetainės funkcijų veikimas ar net blokuota prieiga prie svetainės.

MŪSŲ SVETAINĖJE NAUDOJAMI SLAPUKAI

Slapukas

Apibūdinimas

Trukmė

Tipas

cookielawinfo
-checkbox
Naudojami išsaugoti vartotojo sutikimą būtiniems ir nebūtiniesiems slapukams.

 

1 metai Būtinasis
_gat Naudojamas užklausų srauto valdymui.

 

1 minutė Funkcinis
_ga Naudojamas atskirti vartotojus.

 

2 metai Analitinis
_gid Naudojamas atskirti vartotojus.

 

1 diena Analitinis
_gat_gtag_UA
_99080561_1
Naudojamas atskirti vartotojus.

 

1 minutė Analitinis
_fbp Naudojamas pateikti reklamą.

 

2 mėnesiai Reklaminis
fr Naudojamas pateikti reklamą. 2 mėnesiai Reklaminis

 

PAKEITIMAI IR KONTAKTAI

Ši privatumo politika peržiūrima kartą per metus ir esant poreikiui atnaujinama. Su mumis galite susisiekti info@lowair.lt

Top